Hyvä Knut!

Näytit kaikille, mitä on olla oikea jääkarhu! Pääsit eroon sairaalloisesta nallukkaroolista!

 

En käsitä, miksi ihmiset kauhistelevat, kun jääkarhu toimi niin kuin jääkarhun pitää toimia. Teini jääkarhu tietenkin opettelee jääkarhuilua, tsekkaa itse miltä kalastaminen ja itsellinen elämä tuntuu. Ihmiset ovat tehneet Knutista jonkun ihmeellisen ”elävä teddykarhu -nyt muotiväri valkoisena!” -tyyppisen satuhahmon. Knut päätti vähän testata, millaista olisi olla ihan oikea jääkalhu, eikä (aikuisten) ihmislapsosten sylinalle.

 

... niin miksi muuten jääkarhun häkkiin laitetaan "koristekarppeja". - Eikö oikeampi ja rehellisempi nimitys olisi "virikekarppi"?

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toki on pahempiakin tapoja eläinrääkkäykselle, mutta aika sairasta silti. Eikö olisi nyt aika tajuta, että eläin on eläin ja sillä on oikeus nimenomaan eläimelliseen elämään. Eläimen inhimillistäminen on sekin rääkkäystä ja erottaa eläimen luonnosta tehokkaammin kuin mikään metsänkaato-operaatio. Niin että eiköhän päästetä elukat takasin luontoon ja jätetään inhimillisyys ihmisille. Niin paitsi Knut, jonka koti taitaa olla sulanut. Voi pientä palleroa! Ota tuttipullosta!