Uutisia en ole kestänyt / ehtinyt seurata pitkään aikaan täysipainoisesti. Uutiset ovat masentaneet minua viimeaikoina aivan suhteettomasti. Täydessä uutispimennossa en ole ollut, ennemminkin jonkinlaisella ”bimbo” tasolla maailman menon seuraamisen suhteen.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Vaikeasta mediaväsymyksestä huolimatta - tai juuri sen vuoksi olen päättänyt kerätä hyviä uutisia. Vähän hankalaa, jos ei kunnolla seuraa uutisia, eikö? - No, siis niitä hyviä uutisia, joihin törmään rajoitetussa seurannassani... Ja hiukan hitaan bloggaamistahtini johdosta nämä eivät nyt ole aivan tuoreimpia uutisia.

 

Hyvät uutiset - ensimmäinen tapaus:

Dresdenin Frauenkirchenin jälleenrakennus.

Tämä oli Magentan mielestä hieno juttu, kivaa, kun joskus rakennetaan tuhoamisen sijasta! Enkä suostu pitämään tätä kirkkoa minään uhkana minkään pahan n-sana -aatteen nousulle tai sellaisen mahdollisena symbolina.

 

Hyvät uutiset - toinen tapaus:

Tallink: jätevedet viemäriin

Oletan, että tämä on kiva juttu. On kuitenkin pakko kysyä: miksi helvetissä vasta nyt??? Ja miksi tästä dumppauksesta kuullaan vasta nyt???

Tämä on kuitenkin hyvä uutinen koska: 1) Hyvä kuulla että yleinen mielipide toimii näin tehokkaasti! 2) Media pystyy nostamaan paskoja (sananmukaisestikin) asioita julki ja siten tehdä hyvää. 3) Jätevedet menee nyt viemäriin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eikö?

 

-----------

Uutisbimbo-Reportteri palaa hyvine uutisineen. Ehkä jopa yhtä tosiaikaisesti kuin näissä tapauksissa.