Suosikkilajit penkkiurheilua inhoaville

 

1 Uimahypyt

Mieti: komea uros, ihana auringonpaiste, läikkyvä vesi ja ällistyttävän uskomattomat akrobaattiset taidonnäytteet. Ja huumori: kundi tekee maallikon silmiin käsittämättömän tempun, täydet sata pojoa. Ja mitä sanoo pettynyt selostaja: ”ai ai, mutta siinä vähän roiskahti alastulo”. Ai roiskahti???!

Bonus: ällistyttävän upean näköistä katsella myös mimmien hyppyjä - siis hienoa viihdettä ilman komistus -aspektiakin. Siis täydet pisteet.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

2 Telinevoimistelu

Ei tarvitse lähteä sirkukseen, uskomattomia taitoja näkee telinevoimistelussa. En osaa päättää, mikä on suosikkini, ehkä eritasonojapuut. Tämäkin toimii sukupuoleen katsomatta.

 

 

.... Tulisiko tähän vielä joku? - Nyt ei tule mieleen. Varaan oikeuden täydentää!

 

 

 Penkkiurheilua inhoavan entiset penkkiurheilusuosikit (nykyiset super out)

1 Jääkiekko

Mitä kivaa on kattella, kun ukot teloo toisiaan. Nyrkkeily on turn-off, mutta tappelu luistimet jalassa on absolute turn-off. Jääkiekko on laji, jossa on niin paljon liikaa mieshormoneja pienellä alalla että se muistuttaa hullun tiedemiehen vaarallista koetta.

 

2 Jäätanssi, taitoluistelu

Tämäkin entinen suosikki, nykyään jään ”taidelajit” alkavat olla väsyttävyyteen asti itseään toistavia.

 

3 Uinti

Tuokaa timmit miehet eteemme! Nääh, alkuinnostuksen jälkeen tämä on übertylsää, sillä komistukset näkee vain hetken ennen veteen syöksymistä. Niin paljon parempia lajeja on ... katso suosikkilista!

  

 

Penkkiurheilua inhoavan ei ikinä penkkiurheiltavat lajit - Paitsi oikeassa seurassa.

1 Autourheilu

Ukot ajaa rinkiä, bensaa kuluu, luonto saastuu mutta ainakin röökimerkit iskostuu mieleen. Voi, tämähän on lähes yhtä kiihottavaa kuin robot wars!

 

2 Futis

Monelle kokemattomalle penkkiurheilijalle esteettinen, salainen puutarha. Mutta lopulta tipahtaa samaan kategoriaan kuin uinti, eli söpöläisiä näkee aivan liian vähän. Sitäpaitsi järkyttävän usein peli on puuduttavan tylsää.

 

... mutta oikeassa seurassa nämäkin menee - oikeasti annosteltuna.