Nonni, äänestin sitten sitä "hömppäehdokasta", ei päässyt läpi mutta sai enemmän ääniä kuin moni läpi päässyt. Se "oikea" ehdokas pääsi kirkkaasti läpi. Hauskaa oli taas arpoa siellä kopissa, eihän äänestämisessä ole mitään tunnetta jos ei vähän arvo... =)

*  *  *  

Musta on ihan kiva, että tuli sitten hallituksen vaihtoviikot, ehkä onkin aika päästää sdp lepäilemään oppositioon. Omaan poliittiseen ajatteluuni sdp ehkä sopii kolmesta isosta parhaiten, tosin puolueillahan ei oikeastaan ole eroja. Turha ihmetellä jos vasemmisto ja oikeisto on lapsosilta hukassa. Itse en kyllä mitään tiukkaa rajausta kaipailekaan, se tuntuu vanhanaikaiselta. - Sairaiden ja vanhusten "hoito" sekä rankka köyhtyminen osoittavat kuitenkin, ettei sdp ole kovin tehokas ollut. Katsotaan, onnistuuko uusi hallitus tekemään mitään. (sic, ihan ku uskoisin että onnistuu!)

* * *

Muuten, jos SAK:n "ökymainos" varoitti kokoomuksesta, niin sittenhän mainoksen uhkakuva toteutui! Se mainoshan oli ihanan poleeminen, ei tollaisia tehtailijoita enää (ainakaan montaa) ole joten hiukan yllätyin, että jotkut otti sen itseensä. Viestissä piili kuitenkin totuus: ne, joiden todellakin kannattaisi edes äänestää, eivät äänestä. Ne, joilla menee muutenkin hyvin kyllä pitävät itsetään huolta.

* * *

Politiikassa puitavat aiheet ovat sen verran haastavia, että itse en jaksaisi moista uraa ajatella. Esim. ydinvoima, en todellakaan tiedä mitä ajatella siitä! Lisäksi politiikan kaupankäyntiluonne rasittaa; siis se, että tukemalla tässä asiassa kaveria saa tuossa asiassa kaverin tuen. Ilmankos välillä asiat mutkistuu. Yleensä ne ovat vain totaalisen sekavia. Jätän siis ilolla politiikan poliitikoille.